Zoek je ‘gewoon’ naar een partij die de cijfers even voor je op orde brengt? Dan zijn wij misschien niet de juiste partij voor jou. Onze klanten zijn juist zo blij met ons omdat we méér dan alleen de cijfers voor ze regelen. Ze zijn blij met onze betrokkenheid, onze kennis, onze bereidheid om mee te denken bij alle vragen die ze hebben op financieel gebied, en het feit dat ze altijd met ons kunnen sparren over het verbeteren van hun eigen onderneming. 

Bekijk onze referenties

Cybox

“Ik heb Fasor al regelmatig aan andere ondernemers aanbevolen. Zo’n betrokken financiële partner gun ik iedereen!” (Nando van Hees, oprichter en mede-eigenaar Cybox)

Lees meer

Dyvers

“Ik zie Jules niet alleen als financieel adviseur, maar echt als mijn back-up, die alles voor me in de gaten houdt. Ik zou hem bijna mijn coach noemen, want hij denkt met alles mee. Heel fijn!” (Eric van de Berg, Dyvers)

Lees meer

De Haardstede

“Die papieren rompslomp, daar vinden wij niks aan. Gelukkig doet Fasor al 15 jaar onze administratie. En we vragen ze ook altijd om advies als we iets willen veranderen in het bedrijf of een grote investering willen doen. Fijn om zo’n achterban te hebben!”

Lees meer

binnenkort meer