Werken bij Fasor

We zoeken een nieuwe collega! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien passen wij wel bij jou. Fasor kenmerkt zich door de korte lijnen, direct contact met klanten en een eigentijdse bedrijfscultuur.

Onze vacatures

Senior Assistent Accountant Assistent Controller

Fasor, betrokken financiële partner

Natuurlijk, om een financieel gezond bedrijf te runnen, moet je financiële administratie van je bedrijf 100 procent op orde zijn. En zie jij de boekhouding als een hoop gedoe, dan helpen we jou daar graag bij, zodat het jou zo min mogelijk tijd en uitzoekwerk kost. Je kunt je boekhouding door ons laten controleren of volledig aan ons uitbesteden, we kunnen je belastingaangiftes doen en je jaarrekening opstellen. Doen we allemaal graag. 

Maar dat is niet wat ons anders maakt dan andere boekhouders, administratiekantoren en accountancybedrijven. 

Want wat we nog veel liever doen, is naast jou staan, en verder kijken dan de cijfers. Samen met jou een succes maken van jouw onderneming én van je persoonlijke leven. Een hechte relatie met onze klanten, en ze vanuit oprechte betrokkenheid verder helpen, is ons belangrijkste doel. Dat is het nu, en dat is al zo sinds de oprichting in 2009.

Onze filosofie

Als het goed gaat met onze klanten, gaat het goed met ons. Daar geloven wij heel sterk in. Wij willen geen puur zakelijke relatie tussen klant en financieel adviseur, maar zoeken naar echte verbondenheid. Van al onze klanten willen we weten: wat speelt er bij jou? Wat vind je belangrijk? Hoe kunnen we jou en je bedrijf verder helpen, zodat jij op een fijne manier je werk kan doen en comfortabel kunt leven? Wij geloven dat we op die manier het beste uit jou en je bedrijf én uit onszelf naar boven halen. 

Lees meer reacties van klanten

Onze werkwijze

Werken vanuit oprechte verbinding. Dat vinden wij het allerbelangrijkst, en daarom werken we met een kleinschalige organisatie die gericht is op persoonlijk contact en aandacht voor elkaar. 
Elke samenwerking begint dan ook met een goed gesprek en een ‘kop koffie’ om te voelen of er een wederzijdse klik is. We bespreken wat belangrijk voor je is – zowel qua werk als privé – en stemmen samen af hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. Wil je dat we alleen de belastingaangiftes voor je doen? Geen probleem. Wil je je hele administratie aan ons uitbesteden? Kan ook. Samen een plan maken om te zorgen dat jij voor je 60e kunt gaan rentenieren? Doen we graag! Jij geeft aan wat je wensen zijn, wij kijken hoe we jou daar op de beste manier bij kunnen helpen.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen

Uitgebreid advies

Hoe kan ik mijn financiële administratie zo efficiënt mogelijk inrichten? Past mijn rechtsvorm nog bij mijn groeiende bedrijf? Is het slim om nu in die nieuwe machine te investeren? Ik wil het bedrijf van mijn ouders overnemen, hoe regel ik dat financieel zo gunstig mogelijk?
 
Zomaar wat vragen waarmee veel ondernemers en mkb-bedrijven in de regio Land van Cuijk, Venray en Maasduinen naar ons toe komen. En waarbij wij ze graag uitgebreid advies geven. Want bij Fasor kijken we zóveel verder dan de cijfers.

Wil je kennismaken?

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen het beste uit je bedrijf te halen? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek! 

Ja, ik wil kennismaken