Als ondernemer wil je je het liefst de hele dag focussen op je kernactiviteit. Veel ondernemers en eigenaren van kleine mkb-bedrijven zien de administratie en de belastingaangiftes dan ook vooral als een hoop gedoe. Het moet gebeuren, maar leuk is anders. Ben jij zo’n ondernemer, dan nemen we jou dit werk graag uit handen.

Maar je kunt op nog veel meer manieren profiteren van onze financiële kennis en expertise. Op zo’n manier dat het jou geen geld kost om ons in te schakelen, maar juist geld oplevert. 

Als financieel partner helpen
we je graag bij...

Administratie

Veel ondernemers zien de financiële administratie als noodzakelijk kwaad. Maar het is de basis van een gezond bedrijf. Wil je dat die basis stevig staat? Besteed je administratie dan deels of geheel uit, en stort jezelf op datgene waar jij goed in bent.

Ik wil meer weten

Accountancy

Wil je je factuur- en geldstromen laten controleren, heb je een jaarrekening nodig of wil je realtime managementinformatie om de juiste strategische keuzes te maken? We helpen je graag bij periodieke controles, het vaststellen van kritische prestatie-indicatoren en het monitoren via dashboards en het opstellen van een jaarrekening. 

Ik wil meer weten

Belastingen

Wil je de aangifte van je belastingen uitbesteden? Of het nou gaat om omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting of erf- en schenkbelasting, we stellen de aangifte graag voor je op. Uiteraard op een fiscaal zo gunstig mogelijke manier. 

Ik wil meer weten

Advies

Ga je een bedrijf starten, wil je je bedrijf toekomstbestendig houden door bijvoorbeeld een grote investering of overname te doen, of wil je je bedrijf verkopen? Dan is het fijn om te kunnen sparren met een betrokken partner die alle regeltjes kent en gedreven is om het zo goed mogelijk voor je te regelen. 

Ik wil meer weten

Technologie & administratie

Wil je je administratie zo efficiënt mogelijk inrichten en daarmee tijd besparen en fouten voorkomen? De technologische ontwikkelingen bieden daar steeds meer mogelijkheden voor. Wil jij daarvan profiteren, vraag ons dan om advies of schakel ons in als implementatiepartner. 

Ik wil meer weten