Financiële administratie

Hoe zorg ik dat ik zo min mogelijk tijd kwijt ben aan de financiële administratie? Hoe laat ik de administratie meegroeien met mijn snelgroeiende bedrijf? Hoe richt ik de administratie in zodat ik per onderdeel de opbrengst en de kosten weet? Kunnen jullie niet af en toe langskomen om de administratie voor ons te regelen? 

Veel ondernemers zien de financiële administratie als noodzakelijk kwaad. Maar het is wél de basis van een gezond bedrijf. Wil je dat die basis stevig staat en altijd up-to-date is? Besteed je administratie dan deels of geheel aan ons uit, en stort jezelf op datgene waar jij goed in bent. Houden wij ons intussen bezig met al die dingen waar jij je niet druk om wil maken, zoals:

  • Het vastleggen van de financiële transacties
  • Het inrichten en controleren van je financiële processen
  • Voldoen aan wet- en regelgeving
  • Opstellen van de aangifte omzetbelasting 

(Online) administratie op maat, deels of geheel uitbesteden, vanuit ons kantoor of op jouw locatie 
Klinkt dat als muziek in je oren? Kom dan met ons kennismaken om je wensen te bespreken. We kijken dan samen welke manier van samenwerken het beste bij jouw wensen aansluit. 

Besteed je je administratie het liefst helemaal aan ons uit, of kies je voor bepaalde onderdelen? Wil je dat we af en toe bij jou op locatie ondersteuning bieden? We maken de samenwerking helemaal op maat, en adviseren je hier graag bij. 

Ja, ik wil kennismaken