Dyvers

Eric van den Berg/Dyvers:

“Fasor is al zeker 10 jaar mijn financiële partner. Toen ik nog een winkel runde met mijn toenmalige partner deed Fasor voor ons vooral de jaaraangifte, maar dat is eigenlijk steeds verder uitgebreid. Nu doet Fasor vrijwel de hele administratie voor mijn BV. Ze doen mijn maandelijkse Btw-aangiftes, houden het overzicht over alle facturen, sturen me mails als bepaalde facturen nog betaald moeten worden, heel luxe! Dan kan ik er geen fouten in maken, en kan ik zelf doen waar ik goed in ben. 

Toen ik een tijdje  geleden uit het familiebedrijf wilde stappen, heeft Jules mij daar enorm bij geholpen. Hij beschermde niet alleen het financiële plaatje, maar heeft echt met me mee gedacht over mijn nieuwe toekomst, en hoe ik er het beste uit kon komen. Zeer waardevol! Ik zou Fasor dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is een klein kantoor, en je hebt rechtstreeks contact. Je hoeft niet eerst langs een telefooncentrale, en je hoeft ook geen week te wachten op een antwoord. Ze zijn altijd bereikbaar wanneer het cruciaal is, en denken met alles mee zodat je zelf het beste uit je bedrijf kunt halen. Voor mij geen ander kantoor!”

Ook voor de grote financiële vraagstukken bij mijn nieuwe onderneming Dyvers schakel ik Fasor in. Jules is daarbij mijn vaste contactpersoon, en daarbij zie ik hem niet alleen als financieel adviseur, maar eigenlijk echt als mijn back-up, die alles voor me in de gaten houdt. Ik zou hem bijna mijn coach noemen, want hij denkt met alles mee. 

Dyvers.com 
Dagelijks wisselende menu's van hoogwaardige hondenbrokken.
Het brede palet aan dagelijks wisselende voedingsstoffen ondersteunt gezonde darmen en houdt het immuunsysteem actief. Het draagt bij aan een beter gewicht, is smakelijker en helpt de kans op allergieën en intoleranties verkleinen.

Alle referenties Contact