Cybox

“Fasor doet vrijwel onze hele financiële administratie. Wij boeken zelf alle facturen in, en Fasor controleert alles, verzorgt de verschillende aangiftes en geeft ons advies over allerlei belastingzaken. Ze zijn al zo’n 15 jaar onze financiële partner. Dat zegt wel wat over onze tevredenheid, denk ik.

Voordat we met Fasor in zee gingen, hadden wij al heel wat boekhouders versleten. We hadden er nooit echt een fijn gevoel bij. We kregen voor alles een factuur, maar werden niet echt goed geholpen. Het voelde steeds niet goed, en we hadden de boel daardoor ook nooit echt 100 procent op orde. Toen ontmoette ik Jules. We besloten met elkaar in zee te gaan, en toen ging er een wereld voor ons open. Zo kan het dus ook! 

Jules is eigenaar van Fasor en hij is al die jaren onze contactpersoon gebleven, hoewel we natuurlijk ook af en toe een van zijn teamleden aan de lijn hebben als we bellen met een vraag. Dat persoonlijke contact vinden we heel fijn, bij Fasor snappen ze precies wat we bedoelen en waar we behoefte aan hebben. Niet ‘even snel doen wat moet en dan gauw een factuur sturen’, maar echte betrokkenheid en persoonlijke aandacht. We schakelen ze daarom behalve voor de boekhouding ook in voor andere vraagstukken. Toen we ons bedrijfspand wilden aankopen, hebben we Fasor als sparringpartner gevraagd mee te denken. En toen we een nieuwe vennoot in het bedrijf wilden aantrekken, heeft Fasor dit ook grotendeels voor ons geregeld. 

Zodra het ook maar íets met financiën te maken heeft, bellen we Fasor. Ze hebben zelf ontzettend veel kennis, en daarnaast een groot netwerk dat ze kunnen inschakelen als er andere expertise nodig is. Kortom, we zijn heel tevreden en ik heb Fasor al regelmatig aan andere ondernemers aanbevolen. Zo’n betrokken financiële partner gun ik iedereen!” 

Cybox
Sterk webdesign uit het Land van Cuijk

Alle referenties Contact